Loppis och second hand

Av | 14 september, 2012

För ett litet tag sen var jag på jakt efter en klassisk syltburk. Varför just en syltburk? Jag hade sett en inspirerande bild där någon hade lagt ner små färgglada lappar med idéer på i just en sån burk. Då kände jag att jag ville göra en likadan. Men jag hittade ingen passande burk när jag tittade i butikerna i city. Och om jag hittade en var den på tok för dyr för mitt syfte. Vad som gäller är att tänka ett snäpp längre i såna situationer. Om jag inte söker en fancy syltburk, varför inte fråga om någon har en över? Till slut fick jag med mig en kompis på loppis och jag hittade precis vad jag var ute efter för 15 kr! Helt klart värt det.

Att handla på loppis eller second hand är inte bara lönsamt för dig och mig, det är ett miljövänligt sätt att konsumera på. Så glöm inte bort att titta in i de små lokalerna som erbjuder detta fantastiska fenomen!

Någonting som man dock inte kan köpa second hand, men såväl på andrahandsmarknaden är biljetter till olika sportevenemang. Du får dock räkna med att priserna här kan vara högre än de som säljs via direkta ombud, speciellt om det är en riktigt stor match det gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *